Cinci răniți după ce un șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției, la Ion Creangă

Cinci răniți după ce un șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției, la Ion Creangă

Dimensiune text

 

 

Luni, 24 septembrie, cinci persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în jurul orei 13, în comuna Ion Creangă.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că un bărbat de 39 de ani, din Ruginoasa, a condus un microbuz pe DJ 207C, iar în localitatea Izvoru, la intersecția cu drumul comunal DC 79, a semnalizat schimbarea direcției de mers spre stânga și a inițiat manevra, moment în care a observat în oglinda retrovizoare faptul că în depășirea sa se angajase un alt autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Valea Ursului, care, pentru a evita impactul, a virat stânga și a intrat într-un cap de pod.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 34 de ani, a unei tinere de 25 de ani, a două femei, de 57, respectiv 61 de ani, și a unui copil de cinci luni, toți din Valea Ursului, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere bărbatului de 39 de ani și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent de poliţie Georgiana Moşu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0