Cinci jucători aduși la SCM Petrotub Roman

Dimensiune text

Clubul romașcan mai are în vedere, spre legitimare, încă un fotbalist de la LPS Roman și încă doi de la Ceahlăul Piatra Neamț. Trei dintre jucătorii cu care SCM Petrotub a încheiat turul nu mai fac parte din lot.

 

 

Schimbările în lotul echipei de fotbal de Liga a treia SCM Petrotub Roman – promise de conducerile administrativă și tehnică la finalul turului de campionat și în perioada de pauză competițională – au început să se facă. După o săptămână de la începerea pregătirilor de iarnă, în lotul echipei romașcane au apărut patru jucători, seniori, dintre care unul a mai fost component al SCM Petrotub.

Este certitudine aducerea în lot a jucătorilor Bogdan Cernat, Adrian Carnariu, Valentin Menghia și Alin Abuzătoaie. Vor face parte din echipa cu care vom aborda returul campionatului. De asemenea, juniorul Cristian Căpraru este legitimat în lotul nostru. L-am vrea în echipă și pe colegul său Mădălin Damian, de la LPS Roman. Pe de altă parte, din lista noastră de posibile achiziții sau împrumuturi mai fac parte și doi jucători ai Ceahlăului Piatra Neamț, nume cunoscute în Roman, Constantin Drugă și George Sofronie. Suntem în discuții cu clubul din Piatra Neamț pentru aducerea lor la Roman„, a afirmat Gheorghe Poenaru, antrenorul principal de la SCM Petrotub Roman.

Bogdan Cernat, portar, vine de la Farul Constanța. Adrian Carnariu a jucat la Sport Club Bacău, iar Valentin Menghia, care a mai evoluat la echipa romașcană, a fost component al echipei de Liga a treia din Panciu până la finalul turului campionatului 2012-2013. Alin Abuzătoaie are în cartea de vizită trecute legitimări la Jiul Petroșani, Steaua, Farul Constanța și Juventus București.

Cristian Căpraru, fotbalist născut în 1993, este transferat de la LPS Roman. Mădălin Damian, component de bază al echipei de juniori A de la LPS Roman, pregătită de Sorin Manea, se află, în această perioadă, în pregătire alături de fotbaliștii din lotul SCM Petrotub. Constantin Drugă a fost transferat în urmă cu un an de la SCM Petrotub la Ceahlăul, iar George Sofronie a mai jucat, la rândul său, în tricoul echipei romașcane.

De la SCM Petrotub Roman au plecat Mugurel Alexoaei, Andrei Sărițanu și Constantin Vulpe.

 

Cantonamentul începe în 4 februarie

 

În ordine cronologică, principalele puncte din programul divizionarei C romașcane sunt vizita medicală din 29 ianuarie, de la Piatra Neamț, apoi un meci amical cu CSM Moinești, în deplasare, urmat de intrarea în cantonament, în 4 februarie, la Roman. Stagiul de pregătire centralizată se va încheia în 15 februarie, zi în care este programat și un meci de verificare, în deplasare, cu Ceahlăul II Piatra Neamț. Până atunci, în 6 și 13 februarie, SCM Petrotub Roman își va verifica potențialul în compania liderei seriei I a Ligii a treia, Sport Club Bacău. Vor urma alte două partide de verificare, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău, în 22 februarie, respectiv Rapid CFR Suceava, în prima zi a lunii martie. Deocamdată, după o primă săptămână de alergări în aer liber, fotbaliștii de la SCM Petrotub Roman fac antrenamente zilnice, inclusiv sâmbăta, afară și în sală.


COMENTARII

WORDPRESS: 0