Cinci candidați pentru funcțiile de director de școli nu au trecut de proba scrisă de luni

Cinci candidați pentru funcțiile de director de școli nu au trecut de proba scrisă de luni

Dimensiune text

 

Concursul naţional de ocupare a funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea iunie – august 2017, a început luni, 17 iulie, cu proba scrisă.

Cinci dintre candidații înscriși pentru cele 78 de funcții vacante din Neamț nu au trecut de prima probă, proba scrisă, nereușind să întrunească punctajul minim. Aceștia sunt: Dan Ovidiu Cojan, care a candidat pentru funcția de director al Liceului Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra Neamț – 30 de puncte; Eugen Mihai, care a candidat pentru funcția de director al Școlii Boghicea – 32,5 puncte; Maria Claudia Moroiu, care a candidat pentru funcția de director adjunct al Colegiului Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț – 32,5 puncte, Elena Toplicianu, care a candidat pentru funcția de director al Liceului Tehnologic Dămuc – 28,75 puncte; Dan Vîntu, care a candidat pentru funcția de director al Școlii Oniceni, 32,5 puncte.

Notele obținute de candidații Neamț la proba scrisă de luni pot fi accesate la următorul link.

În perioada 19-31 iulie se vor desfăşura proba de evaluare a CV-urilor candidaţilor şi interviurile, conform programării stabilite de ISJ Neamț. Graficul desfăşurării acestor probe va fi afișat la sediul ISJ Neamț marți, 18 iulie. Candidații pot contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs. Contestațiile se depun la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ce pompos suna:liceul tehnologic Damuc!!!!!