Cinci bărbați reținuți pentru amenințare și distrugere

Cinci bărbați reținuți pentru amenințare și distrugere

Dimensiune text

 

Marți, 10 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut cinci persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani, din Roman și Iași, bănuite de comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Conform IPJ Neamț, din investigații a reieșit că, la data de 10 septembrie, pe fondul unor neînțelegeri, cei în cauză s-ar fi deplasat la locuința unei femei, de 62 de ani, din Roman, unde i-ar fi adresat amenințări fiului acesteia, de 41 de ani. De asemenea, unul dintre bărbați ar fi distrus cu un obiect tăietor-înțepător ușa de acces în curtea imobilului.

„Aceștia au fost identificați și conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În urma documentării activității infracționale a celor implicați, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0