Prima paginăActualitateRoman

CIFRA 3 FATIDICĂ: ACCIDENT MORTAL PE E85, LÂNGĂ SECUIENII NOI

CIFRA 3 FATIDICĂ: ACCIDENT MORTAL PE E85, LÂNGĂ SECUIENII NOI

Dimensiune text

accident masina politieTrei ceasuri rele cu adevărat pentru mai multe familii. Neatenția unui șofer din Călărași a dus la decesul unei persoane și rănirea gravă a altor două. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, 30 martie, în jurul orei 3.30, în afara localităţii Secuienii Noi.

Trei victime, una decedată

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Călăraşi, conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă pe E85, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu partea stângă spate a unei autoutilitare oprite pe acostamentul consolidat al drumului, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. În urma impactului, a fost surprins şi accidentat mortal un bărbat de 47 de ani, din Sibiu, care se afla pe acostament în dreptul autoutilitarei defecte. Totodată, au mai fost accidentaţi şi conducătorul autoutilitarei, aflat sub vehicul pentru a remedia defecţiunea, un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, şi pasagerul din dreapta faţă a autotractorului, un bărbat de 31 de ani, din Călăraşi.

Răniții au fost transportați la Spital

Bărbatul de 49 de ani a fost diagnosticat de cadrele medicale de pe ambulanţă cu traumatism genunchi stâng, iar pasagerul de 31 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism coloană cervicală, traumatism cot drept. Cei doi au fost transportaţi de un echipaj cu medic al Ambulanţei la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

Conducătorul autotractorului şi autoutilitarei au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • doresc conectare