Ciclism cu alcool

Dimensiune text

Doi bărbați au ajuns, vineri, la spital, din cauză că nu și-au dat seama din timp că starea bahică și mersul pe bicicletă nu sînt compatibile.

 

 

În jurul orei 15.30, în timp ce Constantin P., de 31 de ani, din comuna Moldoveni, conducea o bicicletă, pe DN 2, în comuna Horia, din cauza stării avansate de ebrietate, cu o alcoolemie de 1,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a vîntului puternic, s-a dezechilibrat și a căzut în afara părții carosabile. În eveniment nu au fost implicate alte vehicule. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o contuzie de membru inferior drept și excoriații la mîna stîngă.

Ceva mai tîrziu, în jurul orei 20.20, un romașcanu nu a văzut, de pe bicicletă, o mașină parcată, și a intrat drept în aceasta. Constantin C., de 54 de ani, circula cu bicicleta pe strada Oituz, din municipiul Roman, și, fiind sub influența băuturilor alcoolice, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism ce era oprit pe partea carosabilă. Biciclistul a suferit o fractură femur drept. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat că biciclistul avea în aerul expirat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur. În ambele cazuri, cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Radu 8 ani

    „CICLISM cu aburi de alcool”
    Oare cat de reporter poti sa fii incat sa dai un asemenea tilu? Ce are ciclismul cu mersul pe bicicleta? D-ule reporter mai studiaza. O fi orasul asta mic si prapadit si salariile mici dar totusi trebuie pastrata o mandrie profesionala. De ce nu ai scris de ex: TONTI pe bicicleta cu aburi de alcool. In nici un caz CICLISM.