Cererile pentru racordarea la gaz se depun la Primărie

Dimensiune text

Locuitorii din Horia care vor alimentare cu gaz trebuie să se adreseze autorităţilor locale.

Persoanele care locuiesc în satul Horia vor avea gospodăriile racordate la reţeaua de gaz metan, începând cu anul 2014. Conducta principală, care va alimenta satul Horia, a fost realizată, dar reprezentanţii firmei care au efectuat lucrările vor începe racordurile individuale după ce vor avea o estimare a numărului de familii ce doresc racordarea pentru fiecare stradă în parte. „La primărie au venit mai multe persoane şi au întrebat când se pot racorda la gaz. Îi sfătuiesc pe toţi locuitorii din Horia care vor să beneficieze de acest serviciu să vină şi să lase o cerere la Primărie, pentru a exista o evidenţă. În baza acestor cereri de racordare, firma va începe lucrările pe strada de pe care au venit cele mai multe solicitări. Un alt aspect important este acela că, de anul viitor, va exista la Horia un punct de lucru al societăii Cordun Gaz”, a afirmat Cristian Baciu, viceprimarul comunei Horia. Acesta a precizat că cetăţenii care vor alimentare cu gaz vor fi ajutaţi la întocmirea documentaţiei. Costurile unui racord se vor ridica la aproximativ 3.000 de lei.

Alimentarea cu gaz a comunei Horia se face cu fonduri de la Ministerul Economiei. Conducta de gaz va ajunge, anul viitor, şi în satul Cotu Vameş.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • catalin 7 ani

    Dar de scoala noua de la Horia ati cam uitat, nu-i asa? Cati bani s-au investit acolo in zadar, iar copiii de la scoala se chinuie sa invete in sali friguroase la gradinita la etajul II sau in scoala in doua schimburi…. Rusine sa va fie!