Cercetat pentru furt * Lovit de oglindă * Minori infractori * Prinși la braconaj

Dimensiune text

Cercetat pentru furt

 

Un bărbat din Cordun a rămas fără plasma din sufragerie, dar și păgubit de 350 euro, din cauză că s-a bucurat la un chilipir. În data de 21 ianuarie, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani și ai Postului de Poliție Cordun l-au identificat pe Andrei S., de 21 de ani, din comuna Cordun, suspectat de comiterea unui furt din locuință, înregistrat în data de 23 decembrie 2012. Polițiștii îl suspectează pe tânăr că, la data respectivă, a sustras din locuința părții vătămate un televizor plasmă, precum și alte bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 10.000 de lei. Ulterior, tânărul a vândut televizorul unui alt bărbat din sat, pentru suma de 350 euro. Polițiștii au recuperat și restituit părții vătămate atât televizorul, cât și suma de 3.000 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Lovit de oglindă

 

Un bărbat din satul Roșiori, comuna Dulcești, a fost rănit ușor, luni seară, într-un accident rutier. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Attila B., de 33 de ani, din orașul Sângeorgiu de Pădure, județul Mureș, conducea un autoturism pe DN 15D, pe direcția Piatra Neamț – Roman, în localitatea Roșiori, comuna Dulcești. Șoferul l-a surprins cu oglinda laterală dreapta a autovehiculului și l-a accidentat ușor pe Viorel B., de 38 de ani, din comuna Săbăoani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului, fără să se asigure. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că pietonul avea în aerul expirat o concentrație de 1,14mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Minori infractori

 

În ziua de 21 ianuarie, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman, care acționau pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea furturilor din auto, i-au prins în flagrant pe doi copii de 14 ani, din Roman, care au pătruns prin efracție într-un autoturism, parcat pe strada Tineretului, din Roman, și au sustras din interior stația de emisie-recepție. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Prinși la braconaj

 

Ghinionul la pescuit al unor săteni din zona Romanului a fost mai mare decât lipsa unor pești. Luni, 21 ianuarie, în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Dulcești au depistat 13 persoane din satele Cotu Vameș și Ion Creangă care se aflau pe albia râului Siret, în apropierea podului rutier din Cotu Vameș, și încercau să prindă pește folosind câte un crîsnic. Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial și pescuit cu unelte și scule neautorizate.


COMENTARII

WORDPRESS: 0