Prima paginăNeamt

Cercetașii din Pildești au făcut curat în comună

Dimensiune text

Ca în fiecare an, peste 100 de cercetași de la centrul local „Adormirea Maicii Domnului” din Pildești au strâns gunoaiele și au văruit copacii de pe marginea drumului comunal Pidești – Simionești, pe o distanță de 4,5 kilometri.

 

 

Pentru gestul lor, primarul comunei Cordun, Adrian Diaconu, i-a răspătit pe cercetași cu câte o înghețată.

cercetasi Pildesti 15052„Natura face parte din noi și noi, oamenii, facem parte din ea. Cu acest gând, toți cercetașii am pornit în a ne ajuta propriul eu și a face o bucurie întregii naturi, cât și întregului sat care aștepta cu nerăbdare să se bucure de prospețime și curățenie. Temerari, exploratorii și liderii s-au ocupat de curățarea și văruirea copacilor pe drumul comunal. Întreaga muncă ne-a fost răsplătită de către Primăria Cordun, care ne-a ajutat cu materialele necesare: saci, bidinele, mănuși și o mașină cu apă care ne-a stat la dispoziție. Domnul primar Adrian Diaconu ne-a adus zâmbetul pe buzele fiecăruia, îndulcindu-ne și răcorindu-ne cu o înghețată”, a povestit Anca Fărcaș, lider cercetaș.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Fr. Jesus Sagredo 8 ani

    Felicitări pentru toate acţiunile pe care intreprindeţi ca să ne simţim mai bine in comuna noastră, Cordun, şi in salut nostru, Pildesti. Este o frumoasă forma de a traduce cu fapte ceea ce spune Lordul Robert Banden Powell, fondatorul cercetasiei, în ultimul sau mesaj: „Sa lasaţi aceasta lume putin mai buna decât aţi gasit-o”.
    Bravo, tineri cercetasi!