Centuri negre nou-nouțe la Clubul Bao Roman

Toți cei șase sportivi de la Clubul Sportiv Bao Roman care au susținut examen național pentru centuri negre au promovat.

 

 

Evenimentul a avut loc duminică, 19 februarie, la Sala Sporturilor din Roman, în organizarea Federației Române de Qwan Ki Do și a Clubului Bao Roman, cu sprijinul Primăriei Roman.
La examenul național, pe lîngă cei șase romașcani, au participat alți 23 de practicanți ai sportului vietnamez amintit, de la diferite cluburi din țară.

De la Clubul Sportiv Bao Roman au susținut și au promovat examenul pentru gradul de centură negră patru sportivi: Alina Mihaela Petruț, Elena Simona Popa, Alexandru Giurgi și Mihai Cezar Cristea. La gradul superior, centură neagră 1 dang, au trecut examenul Ovidiu Comșa și Florinel Ștefan Vieru.

Tot în cadrul examenului național au fost promovați și opt noi instructori, dintre care trei de la Bao Roman, Marius Ovidiu Iordache, Mihai Eusebiu Agache și Florinel Ștefan Vieru, acesta din urmă promovînd trei examene în două zile.

Pe de altă parte, tot în cadrul evenimentului major de la Roman, la convocarea comisiei naționale de arbitraj au răspuns prezent 52 de arbitri sau viitori arbitri din toată țara, trei dintre ei, între care Ștefan Vieru, trecînd și testul la această secțiune. Au început stagiatura de un an, în vederea formării ca arbitri, încă cinci sportivi de la Clubul Sportiv Bao Roman.

În altă ordine de idei, au fost prelucrate noile prevederi ale Regulamentului de Arbitraj referitoare la acordarea punctelor, reguli care vor intra în vigoare începînd cu Campionatul Național pentru Copii și Juniori, care se va desfășura la Roman în perioada 24 – 25 martie 2012. Aceste noi reguli de arbitraj au fost menite să dea un plus de spectacol și dinamism competițiilor din Qwan Ki Do.

Aceste acțiuni au fost conduse de domnul Ovidiu Covaci, directorul tehnic al Federației Române de Qwan Ki Do,care a ținut să aducă mulțumiri autorităților locale, în special domnului primar Laurențiu Dan Leoreanu, pentru condițiile de foarte bună calitate și sprijinul acordat la fiecare acțiune desfășurată de federația noastră în orașul Roman„, a afirmat Mihai Cristea, conducătorul clubului Bao Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0