Prima paginăActualitateRoman

Centrul oraşului, blocat circulației auto

Dimensiune text

Centrul Romanului va fi blocat pentru câteva ore, la începutul săptămânii viitoare. Partea din bulevardul Roman Muşat ce va fi închisă circulaţiei publice este cea cuprinsă între intersecţia cu strada Veronica Micle şi intersecţia cu strada Dobrogeanu Gherea.

„Cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, pe data de 1 decembrie, centrul municipiului Roman va fi blocat, începând de la ora 9.00 până în jurul orei 11.30 – 12.00. În prima parte va fi necesară blocarea pentru venirea trupelor din Garnizoana Roman, pentru a se desfăşura în bună ordine activităţile programate. La închiderea manifestărilor va fi necesară şi defluirea trupelor în cazarmă, de aceea va mai fi nevoie de o jumătate de oră după toate acestea, pentru ca circulaţia să revină la normal”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

Timp de aproximativ o oră, aceeaşi porţiune a bulevardului Roman Muşat a fost blocată vineri, 27 noiembrie, deoarece s-au făcut repetiţii pentru evenimentul de marţi.COMENTARII

WORDPRESS: 0