Centrele de permanență sunt căutate de pacienți

Dimensiune text

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Neamț, medicul Dan Morenciu, a apreciat că centrele de permanență sunt un real ajutor pentru Centrul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Acest lucru reiese din analiza activității lunare a celor patru centre de permanență din zona Romanului. Astfel, în luna ianuarie, în centrele de permanență de pe strada Anton Pann, Bogdan Dragoș, centrul Med Class și centrul de permanență din Tămășeni s-au prezentat pentru consultații 734 de pacienții. Cadrele medicale au efectuat, în total, peste 1.100 de tratamente. Cel mai solicitat a fost centrul de permanență de pe strada Anton Pann, unde s-au prezentat 243 de pacienți.
Din punctul nostru de vedere, cadrele medicale își fac treaba în mod conștiincios și justificat. Aceste centre sunt un real ajutor pentru Centrul de Primire Urgențe, întrucât, prin prezentarea pacienților la medici de familie care lucrează în aceste centre, se reduce presiunea pusă de pacienți pe Centrul de Primire Urgențe„, a apreciat medicul Dan Morenciu.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mosu Lica 7 ani

    Peronalului medical de la Med Class multumiri pentru profesionalismul si omenia cu care efectueaza tratamentele de urgenta (celor care nu au unde le face nu-si permit sa le plateasca).