Prima paginăAdvertorial

Cele mai „la modă” cazinouri online în 2020

Cele mai „la modă” cazinouri online în 2020

Dimensiune text

 

Cazino-urile online vor fi probabil luate cu asalt în contextul pandemiei de COVID – 19, care îi face pe mulți să nu mai iasă de casă sau să își limiteze ieșirile strict pentru cumpărăturile de primă necesitate.

Activitățile pe care le poți întreprinde în casă sunt limitate. Una dintre modalitățile de divertisment este accesarea unei platforme de jocuri de noroc. Cele mai „la modă” cazinouri online în 2020 sunt prezentate pe larg pe site-ul comunității pariorilor online din România. Aici, trec în revistă ce mi-a reținut atenția la fiecare.

Vlad Cazino este singurul cazino online cu capital 100% românesc. De aceea, tematica este cât se poate de reprezentativă, fiind inspirată din poveștile cu vampiri: Vampirul Vlad a simțit nevoia să facă o schimbare în viața sa veșnică, s-a mutat la București și și-a deschis un astfel de cazino, care pe site-ul de specialitate amintit are un rating de 4 stele și jumătate din 5. Sunt oferite aproximativ 310 jocuri, dintre care aproximativ 280 sunt sloturi video.

Cazino-ul Betano vine cu peste 350 de jocuri, dintre care aproximativ 320 sunt sloturi video. Există 3 secțiuni: cazino, cazino live și Vegas. Cea de-a treia este și cea mai importantă, având în ofertă jocuri de la mai mulți provideri precum NetEnt, ISotfBet sau Novomatic. Jocurile din secțiunea Cazino sunt furnizate de Playtech. La Cazino Live, mesele sunt disponibile la orice oră din zi sau din noapte, iar uneori dealerii vorbesc româna.

Unibet este singurul operator licențiat care deține 4 platforme de gambling: pariuri sportive, cazino, poker și bingo. Oferta conține și jocuri de la alți furnizori cunoscuți precum Williams Interactive, Yggdrasil, NextGen Gaming și Novomatic, la finalul anului 2019 jucătorii având de ales dintre aproximativ 330 de jocuri, dintre care aproximativ 300 de sloturi video. Există două rulete cu dealer live: Bucharest Roulette și Grand Casino Roulette.

Și NetBet oferă jocuri furnizate de unii dintre cei mai mari provideri din domeniu: Bally, Barcrest, Microgaming , iSoftBet, Leander Games, NetEnt, IGT, EGT, Pragmatic, Quickspin, Williams, Amaya. Pentru a asigura un random de sută la sută, la jocuri sunt folosite simultan două tehnologii  de tipul Random Number Generator. Sunt acordate 4 jackpot-uri cumulate ce pot fi câștigate în oricare din cele 50 de sloturi EGT.

Cazino-ul Fortuna se remarcă prin numărul mare de jocuri cu jackpoturi și de jocuri de masă și video poker, dar și prin posibilitatea de a juca de pe telefon și tabletă în condiții foarte bune. Ca și în cazurile celorlalți operatori, sunt oferte promoționale atractive. De exemplu, nu este recompensată doar prima depunere, ci primele trei.

Betfair oferă jocuri inspirate din filme DC precum The Dark Knight, Man of Steel, Superman II sau Batman, unde există un jackpot cumulat ce ajunge la aproape 5 milioane de RON. Sunt și jocuri cu jackpoturi individuale de peste1  milion de RON precum Frankie Dettori Sporting Legends, Age of the Gods sau Jackpot Bells.

Deci, nici vorbă de plictiseală dacă te decizi să rămâi mai mult timp în casă. Până la urmă, această situație foarte delicată cauzată de virusul apărut în China se poate transforma într-o șansă de a da lovitura, câștigând jackpot-ul!

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0