Prima paginăSocial

Cele mai frumoase fotografii dedicate Micii Uniri, premiate de primărie

Cele mai frumoase fotografii dedicate Micii Uniri, premiate de primărie

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman îi invită pe romașcani vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 11.00, să sărbătorească Mica Unire, la stejarul plantat pe strada Smirodava, în urmă cu 161 de ani, cu prilejul unirii Principatelor Române.

Cu această ocazie, așa cum se întâmplă la evenimentele organizate de administrația publică locală, romașcanii sunt invitați să participe la eveniment în număr cât mai mare, să facă fotografii sau clipuri în cadrul evenimentului, cu care să participe apoi la concursul organizat de municipalitate pe grupul de facebook dedicat, https://www.facebook.com/groups/487429054990708/ .

„Pentru că faptele bune trebuie răsplătite, vă invităm să participați la un nou concurs pe acest grup. Surprindeți în imagini foto sau video cele mai frumoase momente de la manifestarea organizată de Mica Unire și postați-le pe grup. Cele mai apreciate cinci postări vor fi premiate de conducerea Primăriei municipiului Roman. Concursul este organizat în perioada 24 ianuarie – 26 ianuarie 2020, ora 16.00, urmând ca duminică, pe 26 ianuarie, la ora 16.30, pe acest grup, să fie anunțați și cei cinci câștigători care au primit cele mai multe «like-uri» de la membrii grupului. Regulamentul este același ca și la concursurile anterioare: postările pot conține maxim trei fotografii sau un clip pentru a putea intra în concurs. Fiecare membru poate, așadar, face mai multe postări, dar fiecare postare trebuie să conțină maxim trei fotografii sau un clip video. Vă mulțumim pentru implicarea activă în viața comunității și vă dorim succes!”, transmit reprezentanții Primăriei Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0