Cel mai frumos totem, premiat cu 1.000 de lei

Dimensiune text

Primăria Roman a anunțat care va fi premiul pentru cel mai frumos totem. Câștigătorul va fi premiat de Zilele municipiului Roman, iar lucrarea sa va fi realizată pentru intrarea din oraș dinspre Bacău.

 

 

Primăria Municipiului Roman a lansat, pe 22 aprilie, concursul „Totem Roman”, care constă în realizarea unui proiect pentru un totem de intrare în municipiul Roman. Proiectul trebuie să îndeplinească mai multe condiții, acestea fiind publicate, împreună cu o schiță, pe site-ul www.primariaroman.ro. Primăria va premia cea mai bună schiță în cadrul Zilelor municipiului Roman. „Au fost întrebări legate de premiul pe care îl va primi cel care va avea cel mai bun proiect. Acesta va fi în valoare de 1.000 de lei”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să aibă în vedere proiectarea unui semnal pentru intrarea în oraș, din materiale și formă la alegere. Prinderea acestuia se va face pe soclul existent, prin buloane de prindere. Înscrisurile obligatorii sunt: stema municipiului, înscrisul „ROMAN” pe direcția intrării, înscrisul „DRUM BUN” la ieșire.

Fontul înscrisurilor este la alegere. Se pot folosi și alte înscrisuri, iar sistemul de iluminare trebuie să fie din interior, din exterior sau din ambele sensuri. Forma totemului trebuie să îndeplinească cerința exigenței de stabilitate la vânt, intemperii și coroziune și va sugera un simbol al orașului.

Proiectele propuse se pot transmite în format electronic la adresa de e-mail: urbanism@primariaroman.ro sau în scris pe adresa Primăriei Municipiului Roman: Piața „Roman-Vodă”, nr. 1, cod poștal 611022, județul Neamț cu mențiunea „În atenția primarului municipiului Roman, pentru concurs Totem Roman”, până la data de 15 mai.

Desemnarea câștigătorului se va face după ce proiectele vor fi analizate de o comisie de specialitate din cadrul primăriei. Totemul va fi amplasat la intrarea sudică a municipiului, aproape de sensul giratoriu de la Favorit.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0