Cei mai buni elevi de la Evaluarea națională și Bacalaureat au fost premiați

Cei mai buni elevi de la Evaluarea națională și Bacalaureat au fost premiați

Dimensiune text

 

Absolvenții de clasa a VIII-a și a XII-a din Roman cu cele mai bune rezultate la Evaluarea națională și Bacalaureat au fost premiați și în acest an de administrația locală. În ședința de Consiliu Local de miercuri, 24 iulie, cei zece elevi romașcani au fost recompensați pentru rezultatele muncii lor.

Fiecare elev a primit câte un premiu de 1.000 lei, înmânat de primarul Lucian Micu, și au fost aplaudați de cei prezenți la ședință. Elevii domiciliați în Roman cu rezultate deosebite la Evaluarea Națională 2019 și care au fost premiați de administrație sunt: Dorian Mihai Antoniu, Ioana Iarina Foia, Constantin Rareș Trufaș, Mihnea Buțiurcă și Alexandru Lazăr. Mihai Antoniu a luat nota 10 la Evaluarea națională din acest an. Elevii domiciliați în Roman cu rezultate deosebite la Bacalaureat 2019 sunt: Carina Ioana Ghiorghiță, Andreea Oana Ilie, Ioana Cristina Paloșanu, George Radu Crăciun și Teodora Maria Sandu.

Nu toți elevii au putut fi prezenți la momentul festiv, în cazul unora premiul fiind ridicat de părinți, dar care s-au arătat la fel de emoționați.

La finalul ședinței, consilierul local PSD Constantin Holban i-a atras atenția primarului Lucian Micu că i-a cerut, anul trecut, ca elevii care au media 10 la aceste examene ar trebui să primească un premiu mai mare, însă edilul a declarat că nu vrea să facă vreo discriminare, notele fiind foarte apropiate între ele.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0