Prima paginăSocial

Cei care lucrează peste hotare, invitați la Primărie

Cei care lucrează peste hotare, invitați la Primărie

Dimensiune text

 

 

Marți, 21 august, de la ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Roman se va organiza întâlnirea anuală cu cei care lucrează peste hotare și se află acum acasă, în concediu. În cadrul evenimentului, cei prezenți vor putea discuta cu primarul Lucian Micu, dar, în același timp, vor putea afla informații utile despre cum ar putea reveni în România și să-și deschidă propria afacere sau cum pot accesa fonduri europene.

La întâlnire sunt invitați să participe toți cei care cred că pot primi ajutor din partea administrației publice locale de a avea un trai mai bun, acasă, în Roman, precum și cei care vor să vină cu opinii sau critici constructive.

„Îi invit pe cei care lucrează în străinătate și se află în acest moment în concediu acasă, alături de cei dragi, să participe la întâlnirea pe care o organizăm anual cu scopul de a ne cunoaște, dar mai ales pentru a vedea în ce măsură administrația publică locală îi poate ajuta să se întoarcă în Roman. Pe lângă dialog și schimburile de opinii, îmi doresc să fac ceva concret pentru cei care vor să se întoarcă acasă și doresc să primească sprijinul administrației publice locale. De aceea, i-am invitat la această întâlnire pe doi dintre participanții activi la proiectul RePatriot, program la care ne-am afiliat și noi în încercarea de a-i sprijini pe cei care lucrează în diaspora să se întoarcă acasă. Au confirmat ca vor participa Mihai Dohotar – antreprenor în Grecia și România și Mirabela Miron – Președinte Avisso și fondator RestartHome Iași. De asemenea, la întâlnire va fi prezentă și Ana Ciobanu, expert în cadrul Direcției de Dezvoltare Afaceri din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est, unul dintre responsabilii ‘Startup Activator’, care încurajează antreprenoriatul în regiunea Nord-Est. Cred că, împreună, putem găsi soluții reale și putem transforma Romanul într-un oraș atractiv și în continuă dezvoltare”, a declarat primarul Lucian Micu.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0