Ce străzi se vor asfalta în această toamnă

Ce străzi se vor asfalta în această toamnă

Dimensiune text

 

 

După rezilierea contractului de întreținere străzi cu covor asfaltic din această primăvară, administrația romașcană speră ca în luna octombrie să declare un alt câștigător al contractului și să demareze primele modernizări pe arterele ce necesită intervenții de amploare.

„În următoarele două săptămâni, sper eu, în situația în care nu vor fi contestații, să putem semna contractul de reparație cu covor asfaltic a străzilor din municipiul Roman, un program multianual, pe care îl vom începe chiar din această toamnă lucrările. Vom începe cu strada C.A. Rosetti, segmentul cuprins între strada Bogdan Dragoș și Școala «Vasile Alecsandri», urmând ca, ulterior, să abordăm străzile perpendiculare pe bulevardul Republicii – Gheorghe Doja, Ecaterina Teodoroiu, Tudor Vladimirescu, Păcii și, de asemenea, și segmentul de strada Cucutei cuprins între strada Progresului și strada Bogdan Dragoș, inclusiv modernizarea străzilor Rodnei, Plevnei și Albinelor. În funcție de bugetul pe care îl vom avea alocat în acest an, vom încerca să abordăm și alte străzi. Dacă nu, începând cu primăvara anului viitor, având deja contractul semnat, vom putea începe imediat ce timpul ne va permite, reparația celorlalte străzi din cartierul Spiru Haret, de data aceasta cele perpendiculare pe strada Primăverii, astfel încât întreaga zonă să fie reabilitată complet”, a declarat primarul Lucian Micu.

Contractul multianual încheiat anul trecut cu o societate din Roman a fost reziliat de comun acord în primăvara acestui an, cele două părți considerând că este de preferat reluarea licitației, pentru identificarea unei firme cu o capacitate de finalizare a lucrărilor mai mare și la standardele impuse prin contract. Contractul ce se va încheia în acest an va fi valabil și pentru anul următor, astfel încât nu va mai fi nevoie de o nouă licitație.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0