Ce prețuri au produsele din piață în această săptămână

Ce prețuri au produsele din piață în această săptămână

 

Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 13 de produse.

Ceapa costă 2 lei pe kilogram, cartofii costă 1,5 lei pe kilogram, morcovii 2 lei pe kilogram, iar păstârnacul 4-5 lei kilogramul. Varza se găsește la prețul de 1,5 lei kilogramul, ardeii grași costă 5 lei kilogramul, iar fasolea costă 10 lei kilogramul.

Mărarul și pătrunjelul frunze costă 1 leu legătura, usturoiul costă 10 – 15 lei legătura, țelina costă 5 lei kilogramul, iar pătrunjelul costă 5 lei kilogramul.

Perele costă 4 – 6 lei kilogramul, iar merele se găsesc la prețuri între 2 și 3 lei kilogramul.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Referitor la noul Proiect al Pietei:
  Opinie: reamenajarea pietei ar trebui sa aiba ca prim obiectiv protejarea cetateanului de preturi mari si de speculanti, care sunt multi in Piata.
  Astfel, trebuie asigurat accesul micilor producatori de a expune marfa la vanzare. Daca veti amenaja spatii limitate care se vor licicita de catre comercianti, atunci accesul producatorilor individuali va fi mult restrans.
  In acest mod comerciantii si speculatorii din piata vor putea ridica preturile la maximum in zona Pietei. Poate asta este scopul Primarului, de a recompensa sponsorii sai din campania electorala.
  Piata trebuie sa ramana in folosul cetateanului. Multe spatii disponibile pentru fermieri trebuie sa ramana disponibile la preturi mici pentru a incuraja micii producatori.
  Intelegem ca noua majoritate din CL Roman are nevoie de un nou Proiect, de o noua pusculita de generat comisioane pentru cei care detin puterea locala, dar, va rugam, mai cu perdea ca altfel va mirosi f. urat.
  Va rugam sa lucrati pentru cetatenii onesti si nu pentru profitul vostru de Grup.
  Cetateanu’ Kosticka