Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 21 de produse.
Ceapa costă 2,5 lei pe kilogram, cartofii vechi costă 1 – 1,5 lei pe kilogram, iar cartofii noi se găsesc la prețul de 4 lei pe kilogram. Morcovii costă 5 lei pe kilogram, în timp ce fasolea se vinde cu 10 lei kilogramul. Usturoiul costă 10 – 15 lei kilogramul, țelina costă 5 lei kilogramul, sfecla roșie se poate cumpăra cu 3 lei kilogramul, iar ridichile negre costă 2,5 lei kilogramul.
Mărarul și pătrunjelul frunze costă 1 leu legătura, la fel ca și salata, ceapa verde și legătura de ridiche, iar ardeiul gras costă 6 lei kilogramul. Varza costă 4 lei kilogramul, păstăile costă 8 lei kilogramul, castraveții costă 1,5 – 2 lei kilogramul, roșiile costă 4 lei kilogramul, iar vinetele se vând cu 4 lei kilogramul.
Căpșunile se găsesc la prețul de 6 lei pe kilogram, iar cireșele costă 5 lei kilogramul.
COMENTARII