Ce posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice

Ce posturi sunt scoase la concurs în instituțiile publice

Dimensiune text

 

În această perioadă, instituții publice din județul Neamț organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi. Se urmărește ocuparea a 23 de posturi, în instituții la nivelul administrației locale sau județene.

Posturi pentru SVSU în Bahna și Sagna

Primăria Comunei Bahna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de conducere, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului comunei Bahna de şef al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii profesionale cu diplomă de absolvire/studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; vârsta de minimum 18 ani împliniţi; curs şef serviciu – Serviciul S.V.S.U. absolvit cu diplomă; cunoştinţe operare calculator – nivel mediu; să deţină permis de conducere categoria B; domiciliul stabil pe raza comunei de minimum 2 ani; disponibilitate la program prelungit. Data limită pentru depunerea dosarelor este 22 noiembrie 2017, ora 16:00, iar prima probă a concursului va avea loc pe 5 decembrie 2017.

Primăria Comunei Sagna organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de şef serviciu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă de licenţă; curs şef serviciu S.V.S.U, absolvit cu diplomă – permis de conducere categoria B constituie un avantaj în cazul unui punctaj egal; nu necesită vechime. Data limită pentru depunerea dosarelor este 23 noiembrie 2017, ora 15:00, iar prima probă a concursului va avea loc pe 6 decembrie 2017.

Concurs pentru funcția de director medical la Spitalul Roman

Managerul Spitalului Municipal de Urgența Roman organizează, în data de 28 noiembrie, concurs pentru ocuparea funcţiei specifice comitetului director de director de îngrijiri. Criterii specifice pentru participanții la concurs: sunt asistenţi medicali generalişti principali; au cel puţin doi ani vechime ca asistenţi medicali generalişti principali;

sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă/absolvire.

Dosarul de înscriere se depune la secretarul comisiei de concurs, la Serviciul RUNOS, până la data de 20 noiembrie. Taxa de participare la concurs este de 100 de lei. Bibliografia si temele cadru se vor afişa la sediul unității și pe site-ul www.spitalroman.ro.

Se caută șofer pentru Serviciul Județean de Ambulanță

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de şofer autosanitară II Staţia centrală Piatra Neamţ. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de bacalaureat;

3 ani vechime ca şofer; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C. Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 noiembrie 2017, ora 15:00, iar prima probă a concursului va avea loc pe 28 noiembrie 2017.

Liceul Tehnologic Valea Ursului angajează bibliotecar și îngrijitori

Liceul Tehnologic din comuna Valea Ursului organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de bibliotecar (jumătate de normă) îngrijitor cu jumătate de normă pentru structura Muncelu de Jos și îngrijitor cu normă întreagă;

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– pentru bibliotecar: nivelul studiilor, medii; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită;
– pentru îngrijitor: nivelul studiilor, gimnaziale; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Dosarele se depun până pe data de 20 noiembrie, iar prima probă a concursurilor va avea loc pe 28 noiembrie.

Posturile scoase la concurs de instituțiile din județ

În această perioadă, angajări la instituțiile publice din Neamț se mai fac la: Primăria Municipiului Piatra Neamț (consilier asistent și auditori), Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ (asistenți medicali și kinetoterapeut debutant), Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” Bălțătești (șef birou și îngrijitor), Primăria Crăcăoani (șofer), Şcoala nr. 5 Piatra Neamț (muncitor bucătar și îngrijitor), Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ (referent IA, îngrijitori, paznic, infirmieră și supraveghetori de noapte), Şcoala nr. 2 Piatra Neamț (îngrijitor și muncitori calificați), Şcoala Gimnazială „Dr. Emanuiel Rigler” din comuna Ştefan cel Mare (secretar şcoală), Primăria Agapia (muncitor calificat), Primăria Agapia (inspector principal) și Primăria Petricani (secretar al comunei).

Detalii despre posturile scoase la concurs se pot obține de la instituțiile organizatoare sau de pe site-ul: http://posturi.gov.ro.

 

 



COMENTARII

WORDPRESS: 0