Ce parcări urmează să se mai facă anul acesta în Roman

Ce parcări urmează să se mai facă anul acesta în Roman

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman amenajează anual în jur de 500 de locuri de parcare, primarul Lucian Micu anunțând în această săptămână și care sunt următoarele zone ce vor intra în amenajare.

Până în acest moment, pe contractul pe care administrația locală îl are încheiat cu firma care a câștigat licitația de modernizare alei și amenajare de parcări, s-au realizat spații pentru parcarea mașinilor pe terenul de la fosta centrală „ciupercă”, în zona străzii Smirodava – bloc 23 și în Aleea Revoluției – blocurile 15 A și 17.

„În prezent se lucrează la parcarea din Aleea Revoluției, blocul 13A. Urmează parcarea de la blocul 2A din Smirodava și parcarea de pe bulevardul Roman Mușat – bloc 36, în spatele «blocului albastru». În momentul de față s-a lărgit parcarea din Aleea Liliacului, s-a finalizat parcarea din Roman Mușat – blocurile 8-10 și parcarea din Gloriei – blocurile 11 – 13 – 15. S-au montat borduri la blocul 54 din bulevardul Republicii și urmează să finalizăm și această parcare”, a declarat primarul Lucian Micu.

În curs de finalizare mai sunt parcările din zona blocurilor 39-41 de pe bulevardul Roman Mușat, parcarea din zona blocului 39 de pe bulevardul Roman Mușat (strada Dumbrava Roșie) și parcarea de la blocul 50 de pe bulevardul Roman Mușat.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 7
 • Cine raspunde de parcarea din Piata Roman – Voda, de la CNRV pana la Luca??? Autoturismele sunt parcate pe TOT TROTUARUL. Pietonii nu au pe unde sa treaca. Nici un militian nu vede zona, nici rutieristii (care pleaca din oras), nici comunitarii (grasi si plictisiti). Se parcheaza chiar si pe trecerea pentru pietoni si nimeni nu vede nimic. PANA CAND?!? As vrea un raspuns. Sunt singurul?

  • Incepand de la colegiul Roman Voda si sfarsind spre trecerea de pietoni de la ” Luca ” nu exista absolut nici o parcare. Conducatorii auto stationeaza acolo perfect legal. Nu exista nici un indicator care sa le interzica acest lucru. Exista parcari marcate numai pe partea constructiei din care tasneste apa uneori si este inconjurata cu bancile pierzaniei timpului. Nu puteti afirma ca se parcheaza pe trecerea de pietoni si nimeni nu vede nimic !!! Va contraziceti ! Ati vazut chiar dumneavoastra ! Deci nu puteti afirma ca nu vede nimeni ! Pana cand ? Pai … pana pe 20 mai 2021 la ora 14:34 ! Iata ca aveti un raspuns ! Nu sunteti singurul ! Mai sunt si eu ! Sunt un comunitar ce am 67 de kilograme si nu sunt plictisit deloc ! Cat despre militieni si rutieristi care pleaca din oras…. Sper sa-i puteti deternima sa ramana numai in oras….

 • anca 3 ani

  Faceti parcari si in zona Mihai Eminescu..Strada este foarte ingusta, masinile se ating, locuri de parcare nu sunt suficiente..am observat ca este o „mini padurice” pe partea stanga unde incep blocurile..este un teren neingrijit si unde s ar putea face o parcare mare

  • Draga Anca exista probabilitatea ca „cineva” de „undeva” , „candva” , care accesand „ceva” sa iti indeplineasca visul tau capitalist multilateral dezvoltat pe cele mai inalte culmi ale bunului simt civic.
   Se poate accesa fondul subminimal postsubstrural axa 3 , coridorul 4 din planul zonal est-vestrusofon „traiasca uniunea europeana dodoroatza”. In 2067 se vor termina documentele ! In 2132 se vor abroba ! in 2039 se incep lucrarile … si … in 2040 se desfinteaza uniunea europeana a neunitilor…Dar stai calma…inca 34 de ani dupa dizolvarea ei Romania si romascanii tot vor mai crede in ea…

 • Rugam redactia Ziarului de Roman sa se intereseze in interesul conducatorilor din alte localitati daca aceste parcari platite pot fi folosite pana la ora 16:00
  Exista un zvon precum ca ele sunt parcari publice pana la ora 16:00 !
  Este adevarat ? Ce regim au aceste parcari platite de conducatorii auto romascani ?
  Daca o gasesc goala dimineata la ora 9 pot parca chiar daca este parcare marcata ?

  • Conform regulamentului local, parcările rezidențiale inscripționate nu pot fi ocupate decât de concesionar, indiferent de intervalul orar. A existat această variantă menționată de dvs, dar a fost abandonată la scurt timp, din cauza incidentelor. Așadar, dacă locul de parcare este marcat – el poate fi ocupat doar de posesorul autoturismului al cărui număr este trecut pe locul de parcare.