Ce încasări au atras la buget ștrandul și foișoarele din Complexul de Agrement „Moldova”

Ce încasări au atras la buget ștrandul și foișoarele din Complexul de Agrement „Moldova”

Dimensiune text

 

Încasările de săptămâna trecută din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” nu au fost la fel de bune ca în celelalte săptămâni din vară, anunță autoritățile locale. Dacă în zilele de sâmbătă și duminică, numărul clienților de la Ștrand depășea o mie, pe 8 și 9 iulie au intrat în total circa 1.200 de persoane.

„Vremea din săptămâna anterioară a fost capricioasă, astfel încât şi încasările din zonele de relaxare şi divertisment din Complexul «Moldova» au fost mai reduse decât în perioadele anterioare. Pentru săptămâna 3-9 iulie, încasările din zona de Ştrand au fost de 20.774 lei (2.560 de persoane). Sâmbătă, 8 iulie, încasările au fost de 5.271 lei, fiind vândute bilete pentru 420 de persoane. Duminică, 9 iulie, încasările au fost de 10.929 lei, la bazine fiind prezente 842 de persoane. În intervalul menţionat anterior, în zona de picnic s-au închiriat 53 de foişoare, încasându-se suma de 1.178 lei”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

În timpul săptămânii, taxa de intrare în ştrand este de 10 lei pentru persoanele adulte, în timp ce copiii și pensionarii plătesc 5 lei pentru bilet. De vineri și până duminică, adulții plătesc 15 lei, iar copiii și pensionarii 8 lei. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă. Ștrandul este deschis în timpul săptămânii de la 9.00 la 21.00, iar la final de săptămână programul este până la orele 23.00.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0