Prima paginăEconomie

Ce cursuri de formare profesională se organizează în acest an în Roman

Ce cursuri de formare profesională se organizează în acest an în Roman

Dimensiune text

 

Una dintre măsurile active de ocupare a forței de muncă este formarea profesională. Bugetul alocat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț pentru anul 2020 permite înscrierea  persoanelor care doresc să obțină o calificare, la mai multe cursuri, disponibile în toate zonele județului.

Pentru zona Roman se vor organiza cursuri de calificare în meseriile de: lucrător în comerț, frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, contabil, operator introducere, validare și prelucrare date, inspector resurse umane, inspector SSM și agent de securitate.

Pentru zona Piatra Neamț se vor organiza cursuri de calificare pentru: competențe informatice, lucrător în comerț, bucătar, patiser, contabil, frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist.

Pentru zona Tîrgu Neamț se vor organiza cursuri de calificare pentru meseriile de: contabil, ospătar (chelner) –  vânzător în unități de alimentație, lucrător în structuri pentru construcții.

„Pentru persoanele aflate în evidenta AJOFM Neamț, aceste cursuri sunt gratuite și se asigură decontarea transportului de la domiciliu la locul de desfășurare a programului de formare profesională”, afirmă Daniel Chirilă, director executiv al AJOFM Neamț.

Detalii despre aceste cursuri pot fi obținute de la sediul ALOFM Roman, de pe strada Olteniei, telefon 0233.743848.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0