Prima paginăSocialTimp liber

Ce artiști cântă săptămâna viitoare la Zilele Municipiului Roman

Ce artiști cântă săptămâna viitoare la Zilele Municipiului Roman

Dimensiune text

 

 

Autoritățile locale se pregătesc pentru organizarea unei noi ediții a Zilelor Municipiului Roman, care se desfășoară anual în preajma sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena. Manifestările din acest an se vor desfășura în perioada 13 – 21 mai, urmând a include, în weekendul 17 – 19 mai, trei zile de spectacole de muzică, pe scena ce va fi amenajată în Piața „Roman Vodă”.

În conferința de presă de luni, 6 mai, primarul Lucian Micu a precizat că încă se lucrează la definitivarea programului detaliat pentru fiecare dintre Zilele Municipiului, însă a făcut cunoscute, pe lângă prezența unei delegații franceze din orașul Montluçon – cu care conducerea municipiului a semnat un acord de colaborare luna trecută –, și numele artiștilor și trupelor care vor susține concerte cu această ocazie, la finalul săptămânii următoare.

„În ceea ce privește partea artistică, Zilele Municipiului Roman vor include vineri, 17 mai, un festival de muzică populară, sâmbătă, 18 mai, vor concerta Matteo și Zdob și Zdub, iar duminică spectacolele vor fi susținute de Monica Anghel, Liviu Teodorescu și Lidia Buble. Mare parte din aceste cheltuieli vor fi suportate de partenerul privat care va organiza Zilele Municipiului Roman, Primăria suportând doar un cost de 45.220 de lei, cotă parte din onorariul acestor artiști. Dar, la fel cum v-am obișnuit în ultimii ani, după ce vom finaliza organizarea Zilele Municipiului Roman, vom veni și cu un raport detaliat în ceea ce privește cheltuielile care au fost efectuate cu această ocazie”, a mai afirmat primarul Lucian Micu.

În ședința din luna aprilie, Consiliul Local Roman a aprobat alocarea din bugetul local a sumei de 145.000 lei pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a manifestărilor cultural-artistice, educative, sportive și științifice organizate cu prilejul celei de a zecea ediții a „Zilelor municipiului Roman” 2019.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0