Ce angajați caută firmele vineri la Bursa locurilor de muncă

Ce angajați caută firmele vineri la Bursa locurilor de muncă

Dimensiune text

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț va organiza vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, activitate ce se va desfășura, începând cu ora 9, în Roman. la cantina Liceului „Vasile Sav” din bulevardul Republicii nr. 46, în Piatra Neamț, la Centrul de Formare Profesională din Piața Mihail Kogălniceanu nr. 1-3, iar în Tîrgu Neamț la sediul Agenției locale din strada Ștefan cel Mare nr. 66.

„În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru”, precizează reprezentanții AJOFM Neamț.

Din datele preliminare ale AJOFM Neamț, până joi dimineață confirmaseră participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 64 de agenți economici, care vor oferi 589 locuri de muncă vacante, în domenii ca industria textilă, industria mobilei, servicii, construcții, din care 19 pentru cei cu studii superioare.

Evenimentul este organizat vineri de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în întreaga țară, la nivelul tuturor celor 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Sandu 3 ani

    Nu aveți informații despre meciul Roman- Braila?