Ce angajări se fac la stat în această lună

Ce angajări se fac la stat în această lună

 

În acest moment, în județul Neamț sunt 31 de posturi scoase la concurs în instituțiile statului. La Primăria Roman sunt vacante două posturi și alte două sunt propuse pentru promovare, iar Spitalul Roman caută să angajeze asistenți medicali. Angajări se fac și în administrațiile din comune, iar Consiliul Județean caută un administrator public.

Posturi la Primăria Roman

Primăria Roman caută să angajeze un asistent medical şi infirmier. Pentru Direcţia de Asistenţă Socială Roman se caută să se angajeze, la Casa Bunicilor, un asistent medical și un infirmier.

Pentru postul de asistent medical, cei interesați trebuie să aibă şcoală postliceală sanitară absolvită cu diplomă, certificat membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R., care atestă dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical și o vechime în specialitate minimum 6 luni. Pentru postul de infirmier se cer studii generale sau medii şi curs calificare infirmier și o vechime în specialitate de minimum 6 luni. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 martie, proba scrisă fiind programată pentru 28 martie.

Primăria Roman organizează și concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de conducere, de şef serviciu pentru Serviciul investiţii şi lucrări publice și şef birou – Biroul control, strategii şi marketing instituţional. Cei interesați să promoveze trebuie să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată. Proba scrisă se organizează pe 4 aprilie.

Spitalul Roman caută asistenți medicali

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Medicină Internă, pentru care se cer sudii postliceale sanitare și nu se cere vechime. Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 martie, în timp ce proba scrisă este programată pe 23 martie, iar interviul – pe 27 martie. La aceeași secție este disponibil și un post de asistent medical generalist, pentru care se cer studii postliceale sanitare și o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de 6 luni. Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 martie, în timp ce proba scrisă este programată pe 24 martie, iar interviul – pe 28 martie.

Spitalul Municipal de Urgență Roman caută și asistent medical generalist debutant pentru Secţia Chirurgie Generală. Pentru acest post se cer doar studii postliceale sanitare. Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 martie, în timp ce proba scrisă este programată pe 29 martie, iar interviul – pe 31 martie.

Un alt post de asistent medical generalist debutant este vacant la Laboratorul Radiologie şi Imagistică Medicală. Nici pentru acest post nu este necesară vechimea, dar se cer studii postliceale sanitare. Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 martie, în timp ce proba scrisă este programată pe 3 aprilie, iar interviul – pe 5 aprilie.

Posturi libere la Colegiul Tehnic „Petru Poni”

Colegiul Tehnic „Petru Poni” caută să angajeze fochist, muncitor electrician și bucătar. Pentru funcția de fochist se cer studii medii, calificare de fochist, calificare de instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze și o vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 3 ani. Pentru funcția de muncitor electrician se cer studii medii, să fie absolvent al unei şcoli sau al unui curs care să ateste calificarea profesională de electrician și o vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului de minimum 3 ani. Pentru postul de bucătar se cer studii medii, să fie absolvent al unei şcoli sau ai unui curs care să ateste calificarea profesională de bucătar și o vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului de minimum 1 an. Data limită pentru depunerea dosarelor este 24 martie. Pe 3 aprilie are loc proba practică, iar pe 5 aprilie este interviul.

Posturi în primăriile de comune

Comuna Oniceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de șofer. Cei interesați trebuie să aibă studii medii, permis de conducere cat. B, C+E, atestat profesional pentru transport marfă, valabil la data depunerii dosarului, atestat pentru utilaje grele, atestat Servant Pompieri, o vechime minimă trei ani și vârsta minimă de 25 ani. Termenul de depunere a dosarelor este 28 martie. Proba scrisă va avea loc pe 30 martie, iar a doua zi vor avea loc proba practică și interviul.

Primăria comunei Boghicea caută să angajeze inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Resurse Umane, Salarizare, Achiziţii Publice și inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul de Asistenţă Socială. Pentru postul de la Compartimentul Resurse Umane, Salarizare, Achiziţii Publice se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată și o vechime în specialitate de minimum 5 ani. Pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent- Compartimentul Asistenţă Socială se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul asistenţei sociale și o vechime de minimum 1 an. Termenul limită de depunere a dosarelor este 17 martie. Proba scrisă este programată pe 27 martie, iar interviul – pe 29 martie.

Consiliul Judeţean Neamţ caută administrator public

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea postului de administrator public. Cei interesați trebuie să studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe economice sau ştiinţe administrative; o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 10 ani; studii de masterat sau studii postuniversitare în domeniul management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de administrator public; abilităţi de comunicare. Termenul limită de depunere a dosarelor este 20 martie. Proba scrisă este programată pe 27 martie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • E greu in ziua de astazi cu locul de munca. Majoritatea managerilor vor sa profite de tine la maxim, asa ca este bine sa stabilesti inca de la inceput niste limite.

  • Videochatul este din ce in ce mai cunoscut in Romania de ceva ani incoace. Totusi, este foarte important ca fetele care vor sa fie model videochat sa isi aleaga cu grija studioul, pentru ca sunt multe care nu sunt ceea ce par… 🙂 Succes!

  • In Romania se practica videochat-ul inca din 1998, luand amploare in fiecare zi. intrucat exista solicitari de la tinerii carora la interviu li se solicita un minim de experienta, insa nimeni nu le ofera sansa de a capata acea experienta. In astfel de situatii, multi aleg sa se reorienteze, iar Videochat-ul este o alternativa legala, unde beneficiile salariale sunt mult peste majoritatea angajatorior din Romania.