Prima paginăActualitate

Căutată de polițiști după ce a luat dintr-un bancomat bani ce nu-i aparțineau

Dimensiune text

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunii de furt.

Aceasta a fost surprinsă de camera video amplasată la un bancomat din municipiul Roman. După vizualizarea imaginilor surprinse de camera de supraveghere, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 13 octombrie 2018, în jurul orei 13.20, femeia ar fi sustras o sumă de bani, uitată de o persoană în fanta unui bancomat. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunţe Secția de Poliție Rurală Ion Creangă, la telefon 0233/207026 sau să apeleze 112 !

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • iulian 1 an

    de ce furt???de la cine a furat?? poate a premiat o bancomatul ca era clienta nr…xxxxx….daca gasesc o suma de bani pe jos si nu o raportez este infractiune dar nu se cheama furt…in unele orase am auzit de lasat intentionat sume mici de bani pe banci s au in alte locuri ptr a face pe cineva fericit…probabil si cei care vor lua haine lasate prin crengile copacilor vor intra la puscarie..