Câți romașcani beneficiază de ajutorul pentru încălzire

Câți romașcani beneficiază de ajutorul pentru încălzire

Dimensiune text

 

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Roman a centralizat situația privind numărul persoanelor din Roman care beneficiază de ajutor de încălzire pentru luna noiembrie.

Astfel, numărul dosarelor aprobate pentru a primi, pe luna noiembrie, subvenție la încălzirea cu gaz metan este de 400, numărul beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea cu lemne este 41 și cel al beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea cu energie electrică este de 22. Până pe 20 decembrie 2017 se primesc documentațiile pentru ajutorul aferent lunii decembrie.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă persoanelor singure și familiilor care îndeplinesc condițiile prevăzute în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 70/2011 – privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece.

„La sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Roman se primesc cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu: lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, energie electrică sau gaze naturale – doar pentru persoanele care locuiesc la case. Cetățenii care locuiesc la bloc vor depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței la asociațiile de proprietari de care aparțin. Pentru acordarea ajutorului de încălzire, limita maximă a venitului net pe membru de familie este de 615 lei”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0