Câți bani au plătit romașcanii pentru a merge la Ștrand și a închiria foișoarele pentru grătar

Câți bani au plătit romașcanii pentru a merge la Ștrand și a închiria foișoarele pentru grătar

Dimensiune text

 

În conferința de presă săptămânală, primarul Lucian Micu a prezentat lista încasărilor din această vară de la Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Activitatea din acest complex se deschide în luna mai și se închide la finele lui octombrie.

„Activitatea din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova» în sezonul estival 2017 a atras la bugetul CSM Roman încasări de 688.345,75 lei. Ștrandul s-a închis la mijlocul lunii septembrie, însă foișoarele mai pot fi închiriate până la finele acestei luni, ulterior intrând în perioadă de conservare până în luna mai a anului viitor. Numărul total al clienților a fost de 55.841 persoane, cel mai mare număr de clienți pe zona de bazine fiind înregistrat pe 23 iulie, când în Ștrand s-au aflat 2.316 cetățeni. Din închirierea foișoarelor pentru grătar s-au încasat 26.134 lei, însemnând un total de 1.220 clienți”, a declarat primarul Lucian Micu.

Anul trecut, încasările de la bazine au fost de 593.166 lei, iar pentru închirierea foișoarelor s-au înregistrat încasări totalizând 28.825 lei. În total, în 2016 au fost înregistrați 54.827 vizitatori.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0