Câștigătorii concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă – etapa judeţeană

Câștigătorii concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă – etapa judeţeană

 

Sâmbătă, 9 iunie, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă pe stadionul din oraşul Bicaz, locurile I fiind ocupate de echipaje din zona Romanului. Această competiţie are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă. Activităţile au fost organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ şi Primăria Bicaz.

Membrii echipajelor serviciilor voluntare şi private au avut de parcurs trei probe practice: „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ştafeta 4×100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, unde au demonstrat că şi-au însuşit modul de utilizare a tehnicii din dotare şi că sunt pregătiţi să intervină pentru stingerea incendiilor care pot izbucni la gospodăriile populaţiei sau la diferite instituţii şi obiective economice .

După desfăşurarea probelor de concurs, clasamentul general a fost următorul:

a)La Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă:

Locul I – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săbăoani;

Locul II – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni;

Locul III – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Taşca;

b) La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă:

Locul I – Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă SC. CERSANIT S.R.L – Roman;

Locul II – Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă SC. GEO-STING S.R.L – Punct de lucru Taşca;

Locul III – Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă SC. KOBER S.R.L – Turtureşti;

Echipajele clasate pe primul loc, vor participa la etapa interjudeţeană a competiţiei, care va fi organizată de ISU Vrancea în luna iulie 2018.

Echipaj Cersanit

Echipaj Săbăoani


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Dan 9 luni

    Si aici a castigat Romanul? Dupa ce tine în spate județul din punct de vedere economic, da lecții pe multe alte domenii. Cine a avut ideea creată sa puna resedinta de judet în vagauna aia numita Piatra Neamt? Dupa cum arata lucrurile, Romanul va fi mult mai bine conectat la autostrada si în 10 ani va fi de 2 ori peste Piatra .