Casa Pariurilor: Află tot ce trebuie să știi înainte de a te înregistra!

Casa Pariurilor: Află tot ce trebuie să știi înainte de a te înregistra!

Dimensiune text

 

 

Casa Pariurilor a devenit mai cunoscută în România după ce operatorul a devenit sponsorul de titlu al Ligii a 2-a, dar erau destui români care jucau pe această platformă încă de dinaintea semnării parteneriatului, în octombrie 2017.

Cine joacă la Casa Pariurilor cunoaște avantajele pe care agenția amintită le oferă în comparație cu cele considerate „de top”. Dacă vrei să îți deschizi cont și tu, te sfătuiesc să citești acest articol, ca să știi la ce să te aștepți. Așa cum am spus, sunt plusuri, dar sunt și aspecte care pot dezamăgi un parior foarte pretențios.

Plusuri: alimentarea contului cu cash, condiții bune de rulaj

Primul plus e reprezentat de posibilitatea de a depune bani fără card sau portofele electronice, direct la una dintre numeroasele agenții stradale. Te duci la cea mai apropiată sucursală cu banii și cu un act de identitate, spui casierului care este username-ul contului tău online și alimentezi instant contul. Depunerea minimă este cu adevărat „minimă”, de numai 10 lei. Poți apela la strategia Easy Money ca să îți crești banca rapid, sau te poți distra ceva timp cu acești bani, dacă pariezi pe mize mici.

Alte metode de plată agreate pentru alimentarea contului sunt card de credit/debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar.

Dacă te vei înregistra, cel mai probabil vei primi periodic fonduri suplimentare în cadrul unor oferte dedicate clienților existenți. Vestea bună este că poți transforma aceste fonduri în bani reali după ce le rulezi o singură dată, pe ce cotă vrei tu. Mai rar așa condiții de rulaj.

În ceea ce privește oferta de pariuri sportive, la fotbal există unele opțiuni de pariere pe care nu le au toate agențiile considerate de top: Rezultat final + marcator, va fi autogol?, Rezerva să înscrie, cum va fi înscris primul gol: șut, lovitură liberă, penalty. Un alt plus: acest operator surprinde prin cotele foarte bune oferite pentru pariuri pe piața „Rezultat final 1X2”.

Casa Pariuri are și platformă de streaming video live, iar particularitatea, în comparație cu alte agenții de pariuri sportive online, este că poți vedea meciurile fără să ai niciun ban în cont. Trebuie doar să te loghezi.

Aplicația pentru pariuri mobile a fost îmbunătățită

Dacă ești genul care pariază mai mult din mers, trebuie să știi că aplicația este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS, oferind câteva facilități demne de menționat: poți scana codul QR al unui bilet jucat offline și primești informații legate de meciurile de pe bilet, poți accesa o hartă care să îți arate cele mai apropiate agenții stradale, poți genera coduri pentru bilete offline etc. Inițial, aplicația nu se putea folosi pentru pariuri online, însă această „hibă” a fost remediată între timp.

Casa Pariurilor atrage și prin platformele de loto și de cazino. Este unul dintre puținele site-uri disponibile în România unde se poate paria pe cele mai populare loterii din lume, iar secțiunea de cazino e îmbogățită periodic cu noi jocuri.

Minusuri: extra fotbal, streaming video live

În momentul în care scriu aceste rânduri, nu există oferte speciale pentru clienții noi. În plus, oferta sportivă pe extrafotbal este destul de modestă. Sunt acoperite zece sporturi: hochei, baschet, handbal, tenis, volei, fotbal în sală, tenis de masă, fotbal american, snooker, darts. De asemenea, oferta de evenimente transmise prin platforma de video streaming live nu se ridică la nivelul altor operatori, dar se pune accent și pe alte sporturi decât fotbalul.

Ți-am spus toate acestea ca să îți deschizi cont în cunoștință de cauză la acest operator. Vorbim despre o agenție de pariuri online decentă, care poate crește în viitor, atât ca ofertă, cât și ca număr de jucători.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0