Prima paginăRoman

Casă nouă pentru „Roman-Vodă”

Dimensiune text

Reabilitarea și modernizarea Corpului A de la Colegiul Național „Roman-Vodă” sînt aproape de final.

 

Au fost finalizate deja lucrările în aripa laboratoarelor, precum și la sala de festivități, iar fațada liceului este gata în proporție de peste 50%. „Sperăm să putem începe anul școlar în «casă nouă». Din păcate, în proiect nu este prevăzută și modernizarea aulei «Garabet Ibrăileanu», unde se desfășoară de obicei evenimentele deosebite din viața școlii noastre. Singura noastră șansă ar fi doar o sponsorizare, pentru că fondurile proprii nu ne permit o asemenea investiție„, a spus profesoara Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Național „Roman-Vodă”.

Proiectul pentru modernizarea corpului A – care include reabilitarea termică a clădirii, reparații ale tîmplăriei, montarea unei noi centrale termice și înlocuirea instalațiilor de încălzire – va presupune cheltuirea a 3,5 milioane de lei.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • parinte 8 ani

  Speram si profesorii sa fie la inaltime in ,,casa noua,, la disciplinele la care profesoarele se ineaca cand predau sau pun note dupa preferinte

 • parinte 8 ani

  Sa aiba toti profesorii in ,,casa noua,, o conduita ireprosabila ca sunt exemple de urmat de cei pe care ii indruma , sa vina la ore asa ca un profesor sa nu rada elevii de ei ca sunt ………….., punctele sa le inlocuieasca doamnele si domnii care se stiu ce treaba fac la catedra , daca vrem rezultate bune.

 • alt parinte 8 ani

  Asa e! Ifose mari in ultimul timp, genunchi goi si fuste stramte! E concurenta la toalete si nu la prezenta la ore! Se discuta de cadouri si tarife la pregatiri, si nu de cum sa faca performanta!
  Cinste profesorilor modesti, cu suflet pentru elevi si interes pentru motivatia lor !!!!

 • eu 8 ani

  Oare nu au o vina si unii parintii in felul in care-si educa odraslele, fara sa constientizeze ca scoala nu e doar o „parcare” in care-si lasa copii iar cei „7 ani de acasa” uneori lipsesc cu desavarsire?!

 • vasile 8 ani

  Da raspuns pentru ,,eu,, dar profesorii oare nu au cei 7 ani de acasa?????????????/ de ce merg la ore duhnind a alcool , cu caietul in mana si predau lectiile, elevii fac ce vor la ore , nu au ce cauta astfel de profesori la acest liceu de renume , daca vreti va spunem mai multe noi cei care am hotarat sa vorbim ata parinti cat si elevi , stie si toata conducerea despre cine munceste si cine nu in acest lacas de cultura.

  • un cetatean 8 ani

   Vorbiti de unii profesori ,, ce merg le ore duhnind a alcool ” ? Pai asta e foarte grav ! Aveti urmatoarele cai legale pentru a sesiza acest lucru, in vederea analizarii aspectelor sesizate si rezolvarii problemei , (daca ea exista in realitate, eu nu stiu, dumneavoastra ati facut aceasta afirmatie, pusa intre ghilimele pentru a va cita) :
   – va adresati in scris pentru a aduce la cunostinta, directorului sau Consiliului de Administratie al liceului
   – va inscrieti in audienta, la conducerea inspectoratului scolar si aduceti la cunostinta aceasta situatie
   -va adresati consiliului parintilor din liceu