Prima paginăSocial

Cartuş a fost trimis în judecată

Dimensiune text

Cristian Căldăraru, cunoscut în oraş drept Cartuş, a fost trimis în judecată de anchetatori pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, după o faptă care s-a petrecut pe data de 12 iulie, în jurul orei 21.00. 

 

Un bărbat de 55 de ani a intrat în scara blocului. Mai mulţi tineri stăteau de vorbă acolo, iar unul dintre ei a văzut că bărbatul de 55 de ani avea în buzunarul de la piept o sumă de bani şi telefonul mobil. Cartuş s-a repezit asupra victimei şi i-a luat din buzunarul de la piept banii şi telefonul – 1.135 de lei şi un mobil marca Nokia -, după care a luat-o la fugă. Victima a fugit după agresor, în încercarea de a-şi recupera banii şi telefonul. L-a ajuns pe bărbatul de 39 de ani, l-a prins şi l-a imobilizat pe acesta, reuşind să-şi recupereze bunurile şi valorile sustrase. În timpul imobilizării, agresorul a încercat să scape, lovind bărbatul de 55 de ani cu pumnul şi cu o piatră în zona capului.

Cartuş este recidivist, acesta fiind condamnat, în 2011, la doi ani şi şase luni de închisoare, dar a fost eliberat condiţionat în februarie 2013. Pentru fapta sa, Cartuș riscă cel puţin trei ani de pușcărie.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ionutz 6 ani

    spurcaciunea chiar are nevoie de un cartus,sper sa-l primeasca.