Carne de mici reclamată la OPC

O romașcană s-a prezentat marți la sediul redacției „Ziarului de Roman” pentru a reclama calitatea unor produse achiziționate de la un supermarket din oraș.

 

Conform etichetei, carnea de mici este în termen pînă miercuri. Însă, cînd am ajuns acasă și am desfăcut cutia, am remarcat că pasta de mici avea o culoare nefirească și nici consistența nu era cea obișnuită„, a spus femeia nemulțumită.
Întrucît la Roman nu există posibilitatea de a efectua analize care să ateste calitatea produselor alimentare, reclamația sa a fost înaintată către Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului, care va trimite, miercuri, la Roman, o echipă de inspectori pentru a verifica plîngerea.

Sesizările adresate de cetățeni către Oficiul Județean de Protecție a Consumatorului pot fi depuse la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman. Aici li se oferă celor interesați formularul tip, precum și asistență și îndrumare. „Atragem atenția că petiția trebuie să fie însoțită de documente justificative în copie. Compartimentul Comercial din cadrul primăriei transmite apoi Oficiului Județean sesizarea. Subliniem și faptul că instrumentarea sesizărilor se face de către Oficiu, nu de către Primăria Roman„, a spus purtătorul de cuvînt al Primăriei Roman, Constantin Cudalb.


COMENTARII

WORDPRESS: 0