Caritas caută femei pentru cursul de infirmieră

Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă recrutarea şi selecţia, în regiunea Nord-Est, judeţele Iaşi, Bacău, Suceava, Neamţ, Vaslui, a 75 de femei (15 în fiecare judeţ) care doresc să urmeze un curs de 120 de ore de iniţiere în meseria de infirmieră, în cadrul proiectului „Calificarea femeilor în meseria de infirmier. O şansă pentru servicii medicale şi sociale de calitate”.

Femeile interesate de acest curs trebuie să fie absolvente ale învăţământului minim obligatoriu şi să nu deţină o calificare în ocupaţia de infirmieră.

Sunt acceptate femeile din mediul urban sau rural, care nu au un loc de muncă, sau cele care au un loc de muncă, dar nu deţin o calificare în meseria de infirmieră.

Absolvenţii cursului vor primi la final un certificat de absolvire şi vor beneficia de o subvenţie în valoare de 300 lei.

Proiectul „Calificarea femeilor în meseria de infirmier. O şansă pentru servicii medicale şi sociale de calitate” este co-finanţat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Adina Ianău, telefon 0730.101.499.


COMENTARII

WORDPRESS: 0