Caritas caută asistent social pentru Centrul „Don Bosco” din Buruieneşti

Caritas caută asistent social pentru Centrul „Don Bosco” din Buruieneşti

Tinerii vor putea participa la programe de internship plătite la firme private sau instituții publice
Peste 1.000 de locuri de muncă în Europa pentru lucrătorii români
Angajările la spital se vor face în funcție de buget

 

caritasCentrul Diecezan Caritas Iaşi angajează un asistent social pentru Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco” din localitatea Buruieneşti, comuna Doljeşti.

Între atribuţiile postului se numără: organizarea în colaborare cu echipa centrului a activităţilor educaţionale şi de dezvoltare personală; oferirea de meditaţii şcolare beneficiarilor centrului (copii din clasele I-VIII); animarea momentelor de joacă şi organizarea de evenimente; întreţinerea relaţiilor cu familiile beneficiarilor, cadrele didactice şi cu orice altă persoană/instituţie implicată în procesul educaţional.

Condiţiile pentru angajare sunt: studii superioare – asistenţă socială, abilităţi de comunicare şi interrelaţionare, persoană dinamică, spirit de iniţiativă şi flexibilă, bun organizator, capacitate de lucru în echipă şi de adaptare la medii şi situaţii noi. Conţinutul dosarului se va trimite pe adresa de e-mail: donbosco@caritas-iasi.ro şi va cuprinde: Curriculum Vitae în format Europass, copie după cartea de identitate, copie după actele de studii, copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul şi dacă numele de pe actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate). Experienţa anterioară în domeniu constituie un avantaj.

Pentru informaţii, cei interesaţi pot contacta coordonatorul Centrului de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco”, Marzia Tiberti, la numărul de telefon: 0729/550072.

Data limită de înscriere este miercuri, 3 august 2016.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!