Prima paginăActualitateRoman

Caremil deschide un atelier de confecţii în comuna Bozieni

Dimensiune text

Producătorul de confecţii textile Caremil, din Roman, deschide un punct de lucru în comuna Bozieni. „Am avut o discuţie cu domnul Sorin Chiriac, managerul Caremil, şi am convenit ca într-un spaţiu care aparţine ConsumCoop, situat în spatele primăriei, să fie amenajată o hală de producţie. Clădirea a fost, mai întâi, spaţiu comercial, apoi a fost transformată într-o discotecă. Nu pentru mult timp, deoarece cel care administra discoteca a plecat în străinătate. Spaţiul este generos şi permite amenajarea unei unităţi de producţie”, a precizat Doinel Grumezescu, primarul comunei Bozieni.

Pe 6 noiembrie, specialişti din cadrul Caremil vor ajunge la Bozieni, pentru a selecţiona personalul care va face cursuri de instruire la Roman, în vederea angajării. „În numai două zile, au fost depuse 35 de cereri de angajare. Ne aşteptăm ca numărul acestora să crească, pentru că oamenii sunt dornici să lucreze. Pentru început, societatea va oferi 45 de locuri de muncă”, a spus primarul comunei Bozieni.

Firma Caremil a deschis, în patru ani, ateliere de producţie în Băluşeşti (comuna Icuşeşti), Boghicea, Horia, Pânceşti, Ruginoasa şi Valea Ursului, oferind calificare şi un loc de muncă decent locuitorilor din mediul rural.

COMENTARII

WORDPRESS: 0