Prima paginăEconomie

Caravana joburilor Lidl ajunge în Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț

Caravana joburilor Lidl ajunge în Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț

Dimensiune text

 

Lidl România continuă „Caravana de Joburi”, primul program de recrutare național care vine în întâmpinarea celor interesați de o carieră în retail. Job bus-ul ajunge în județul Neamț și vizitează trei orașe: Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț, anunță un comunicat al companiei.

 

Cei care doresc să afle mai multe informații despre ce înseamnă o carieră în retail sau să-și depună CV-ul o pot face în intervalul orar 10:00 – 19:00, după cum urmează:
– miercuri – 24 mai, Roman: în parcarea magazinului de pe strada Mihai Viteazu nr. 11;
– joi – 25 mai, Roman: în parcarea magazinului de pe strada Sucedava nr. 31;
– marți – 30 mai, Piatra Neamț: în parcarea magazinului de pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 44bis;
– miercuri – 31 mai, Tîrgu Neamț: în parcarea magazinului de pe bulevardul Mihai Eminescu nr. 14.

„Cu ajutorul job bus-ului, compania recent desemnată Top Employer la nivel național și european vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le beneficiile, avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România. În cadrul «Caravanei de joburi», cei  interesați de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul și pot afla informații de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în companie. Astfel, locuitorii județului Neamț pot descoperi, în funcție de posturile disponibile, beneficiile oferite de companie: cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc”, precizează reprezentanții Lidl.

În cursul acestui an, job bus-ul se va afla în cel puțin trei județe lunar, cumulând un total de 88 de magazine în 39 de județe. În perioada următoare, între 1 și 20 iunie, caravana va ajunge în județele învecinate: Iași, Botoșani și Suceava. Programul integral al „Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe site-ul cariere.lidl.ro.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0