Caravana Copilăriei, de 1 Iunie, la Roman

Caravana Copilăriei, de 1 Iunie, la Roman

Dimensiune text

 

De Ziua Internațională a copilului de pe 1 Iunie se vor organiza manifestări cultural-artistice dedicate evenimentului în toate grădinițele și creșele din municipiul Roman, prilej cu care se vor prezenta spectacole organizate de copiii preșcolari din aceste instituții de învățământ romașcane, anunță autoritățile. Și administrația locală va întoarce gestul făcut de cei mici, prin acordarea de cadouri.

Ca-n fiecare an, se vor oferi pachetele-cadou pentru copiii din învățământul preșcolar și primar romașcan. „În fiecare an, copiii din unitățile de învățământ școlar așteaptă cu nerăbdare ca autoritățile publice locale să le ofere, de ziua lor, dulciuri și surprize, așa cum Primăria municipiului Roman a fost prezentă, ca de fiecare dată, la acest eveniment. De aceea, în acest an, Primăria municipiului Roman va participa la aceste manifestări cu «Caravana Copilăriei», pregătind pachete-cadou, pe care le va oferi de Ziua Internațională a Copilului, tuturor copiilor din fiecare unitate preșcolară romașcană”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Pentru această activitate și cea de premiere a elevilor și cadrelor didactice care obțin rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare se va aloca suma de 35.000 de lei, bineînțeles dacă și consilierii locali vor fi de acord cu această propunere, o decizie urmând a se lua vineri, pe 28 aprilie, în ședința ordinară care va începe la orele 9.00.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0