Prima paginăSocial

Caravana „Cinemobilul” – proiecție de film în aer liber, miercuri, în Roman

Caravana „Cinemobilul” – proiecție de film în aer liber, miercuri, în Roman

Dimensiune text

 

Caravana de film „Cinemobilul” îşi continuă drumurile prin ţară, oferind experienţa unui cinematograf în aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte ţării, care nu au în mod obişnuit posibilitatea vizionării de filme în aer liber.

21 de oraşe din 15 judeţe ale ţării vor fi vizitate de Cinemobilul în luna august, între care miercuri, 28 august, și municipiul Roman, informează organizatorii pe pagina evenimentului. Proiecţia de film de la Roman va începe la ora 20:00 şi se va desfăşura în parcarea hypermarketului Kaufland.

„Vă așteptăm miercuri, 28 august, la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland din Roman de la ora 20:00. Vom proiecta «Berzele», una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani. Intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română. Animația «Berzele» este o comedie și spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție”, este invitația adresată de organizatori.

Peste 20.000 de persoane au participat la proiecţiile de film din acest sezon, organizate în luna iunie şi iulie, Cinemobilul ajungând în 24 de oraşe din 16 judeţe din ţară. Programul de filme a inclus animaţii din ultimii 2 ani, precum „Berzele” / „Storks” sau „Viaţa secretă a animalelor” / „Secret life of pets”, vizionări atractive pentru întreaga familie, publicul-ţintă fiind copiii.

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect organizat de Asociaţia Cinemobilul, cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi al Centrului Naţional al Cinematografiei, susţinut de Kaufland Romania.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0