Caravana „Cinemobilul” ajunge la finalul lunii august în Roman

Caravana „Cinemobilul” ajunge la finalul lunii august în Roman

 

Caravana de film „Cinemobilul” îşi continuă drumurile prin ţară, oferind experienţa unui cinematograf în aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte ţării, care nu au în mod obişnuit posibilitatea vizionării de filme în aer liber.

21 de oraşe din 15 judeţe ale ţării vor fi vizitate de Cinemobilul în luna august, între care, pe 30 august, și municipiul Roman, informează organizatorii. Proiecţiile de film vor începe la ora 21:00 şi se vor desfăşura în parcările magazinelor Kaufland din aceste oraşe. Mai multe detalii vor fi disponibile în apropierea evenimentului pe pagina oficială de facebook Cinemobilul.

Peste 20,000 de persoane au participat la proiecţiile de film din acest sezon, organizate în luna iunie şi iulie, Cinemobilul ajungând în 24 de oraşe din 16 judeţe din ţară. Programul de filme a inclus animaţii din ultimii 2 ani, precum „Berzele” / „Storks” sau „Viaţa secretă a animalelor” / „Secret life of pets”, vizionări atractive pentru întreaga familie, publicul-ţintă fiind copiii.

În afară de evenimentul de la Roman din 30 august, în calendarul proiecţiilor de film din luna august mai fac parte și alte localități din zona Moldovei: Vatra Dornei (5 august), Rădăuţi (6 august), Botoşani (7 august), Suceava (8 august), Fălticeni (9 august), Piatra Neamţ (27 august), Paşcani (28 august) și Iaşi (29 august).

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect organizat de Asociaţia Cinemobilul, cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi al Centrului Naţional al Cinematografiei, susţinut de Kaufland Romania.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0