Carambol pe E85, în zona Dedeman

Carambol pe E85, în zona Dedeman

 

Început de săptămână cu ghinion pentru mai mulți șoferi, care au fost implicați luni dimineață, 13 februarie, în jurul orei 8, într-un accident rutier produs pe strada Ștefan cel Mare – E85, la ieșirea din municipiul Roman, în zona Dedeman.

„A fost vorba despre o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers față de autoturisme din față care se angajaseră în efectuarea virajului la stânga. Polițiștii au intervenit în zonă pentru fluidizarea traficului rutier”, a precizat subinspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

 

accident dedeman 1302

Foto: MV Production

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Pentru a se lua masuri trebuie cateva victime. Asa este la noi. Domnul Leoreanu a intuit bine nesesitatea proiectului cu sensul giratoriu. Pana la proiect , banuiesc ca Politia se poate implica in sensul de a da autorizatie pentru realizarea unui sens giratoriu provizoriu. Din anvelope umplute cu nisip sau din separatoare de sens umplute cu apa sau nisip. Se poate marca zona cu indicatoarele specifice si se rezolva treaba. Pana la urma se poate infinge adanc in pamant si un indicator de informare-orientare : aici nu-s bani pentru dumneavoastra ! semnat PSD ! Dane noua Domane mintea romanului aia de pe urma ! ( urma alegerilor …)

    • Razvan Andrei 3 ani

      Foarte bine punctat,as mai adauga o propunere,ca la fiecare incident sa se realizeze si un plan de reactie pentru a evita pe viitor aceste incidente.
      Ex:in urma acestui incident,am decis sa implementam urmatoarea metoda de preventie…instalarea semnelor de circulatie,delimitarea benzilor,etc.