Canotoarea Laura Oprea, din Nisiporești, campioană europeană și mondială în acest an, desemnată sportivul anului!

Canotoarea Laura Oprea, din Nisiporești, campioană europeană și mondială în acest an, desemnată sportivul anului!

Dimensiune text

 

Performerii anului 2017 au fost omagiați, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Galei laureaţilor Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, găzduite de sediul Ministerului Apărării Naționale, în prezența lui Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a ministrului Apărării, Mihai Viorel Fifor, și a lui Mihai Covaliu, preşedinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

În cadrul Galei laureaţilor CSA Steaua, canotoarea Laura Oprea, originară din Nisiporești, medaliată cu aur în acest an la Campionatele Mondiale din Florida, SUA, alături de echipajului bărcii de 8+1 al României, și dublă medaliată cu aur la Campionatele Europene din Cehia, în probele de 8+1 și dublu rame fără cârmaci.

„2017 a fost un an excepţional pentru noi, ţinând cont că am venit învingători de la fiecare competiţie. Sunt onorată să fiu desemnată sportiva anului de la CSA Steaua. Ţin să le mulţumesc colegelor mele, pentru că fără ele nu am fi putut face aceste curse atât de minunate, antrenorilor care au fost alături de noi zi de zi, Federației Române de Canotaj, care ne-a oferit cele mai bune condiţii pentru ca noi să ne antrenăm la cel mai înalt nivel şi, nu în ultimul rând clubului CSA Steaua, pentru că mi-a oferit şansa să fac parte din această minunată echipă”, a afirmat în cadrul Galei Laura Oprea, citată de Agerpres.

 

Miercuri seară, 20 decembrie, Laura Oprea a fost alături de echipa de volei CSA Steaua, executând simbolic lovitura de începere a meciului disputat de clubul Armatei împotriva KDS Sport Kosice, din Slovacia, în cadrul Challenge Cup, meci câștigat de voleibaliștii roș-albaștri cu 3-0 (25-22, 25-20, 30-28).

 

La mijlocul săptămânii trecute, Laura Oprea a fost felicitată, alături de ceilalți canotori români, pentru rezultatele excepționale obținute în acest an, și de Federația Română de Canotaj, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Hotel Marshal Garden din București. Dacă anul trecut Laura Oprea a fost desemnată sportivul anului de Federația Română de Canotaj, în acest an federația a decis ca premierea să se facă în grup, sportivi și antrenori, începând cu juniorii, tineretul și până la seniori.

 

 

Foto, video: CSA Steaua București, Federația Română de Canotaj

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • sagitarius 2 ani

    Felicitări Laura Oprea, alături de ceilalți canotori români!
    Ne mândrim cu tine și îți mulțumim!