Candidații, ordonați de BEJ

Dimensiune text

Sâmbătă dimineață, la sediul Biroului Electoral Județean (BEJ) Neamț a avut loc tragerea la sorți a ordinii în care candidații la alegerile parlamentare vor fi trecuți pe buletinele de vot.

 

 

Ordinea va fi aceeași și pe buletinele de vot pe care vor fi trecuți candidații pentru Camera Deputaților, dar și pe buletinele de vot ce vor conține numele candidaților pentru Senatul României. Astfel, pe prima poziție va fi trecut candidatul din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), pe poziția a doua va fi trecut candidatul Uniunii Social-Liberale (USL), iar pe poziția a treia – candidatul Alianței România Dreaptă (ARD).

Lista va fi completată de numele candidatului Partidului România Mare (PRM), de cel al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) și de cel al Partidului Popular (PP). Pe buletinele de vot cu candidații pentru Senatul României, lista se încheie cu numele candidatului Partidului Ecologist Român (PER). În schimb, pe buletinele de vot pentru Camera Deputaților lista va fi continuată și de alte 18 candidaturi, ale minorităților.


COMENTARII

WORDPRESS: 0