Prima paginăActualitate

Candidații la funcțiile de directori de școală, programați la interviu și evaluarea CV-ului

Candidații la funcțiile de directori de școală, programați la interviu și evaluarea CV-ului

Dimensiune text

 

profesori-cancelarie-catalog1Inspectoratul Școlar Județean a afișat graficul de desfășurare a următoarelor probe pentru candidații care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din Neamț. Cei care au trecut proba scrisă a examenului au de susținut interviul și analiza CV-ului. Probele încep de luni, 17 octombrie și se vor încheia până pe 3 noiembrie. Ziarul de Roman vă prezintă zilele la care candidații din Roman vor merge să-și susțină cunoștințele și experiența acumulată, importante mai ales în cazul în care există concurență pe posturi.

Emoții de pe 17 și până pe 28 octombrie

Primul care va ajunge în fața comisiei este Ilie Boloca, singurul candidat pentru funcția de director al Clubului Copiilor Roman, acesta fiind programat luni, 17 octombrie, între orele 12 și 13. Marți nimeni din Roman nu va fi evaluat, însă miercuri, 19 octombrie, sunt programați: Benone Damian – pentru funcția de director al Centrului pentru Educație Incluzivă, Judith Găină – pentru postul de director adjunct al LPS, Ana Luca – pentru postul de director adjunct la LPS, Ecaterina Popa – pentru funcția de director adjunct la Școala de Artă „Sergiu Celibidache” și Claudiu Maxim – pentru funcția de director la Școala „Alexandru Ioan Cuza”.

Ziua de joi, 20 octombrie, va debuta cu evaluarea candidaților la funcțiile de conducere de la: Liceul Tehnologic „Vasile Sav” – Magdalena Gheorghiță și Dan Zaharia – pentru funcția de director, Alexandru Onel și Lăcrămioara Ploșniță – pentru funcția de director adjunct, Colegiul Tehnic „Danubiana” – Cristina Păun și Nicușor Pop – pentru funcțiile de director adjunct, Colegiul Tehnic „Miron Costin” – Ana Maria Zăloagă pentru funcția de director și Ana Maria Agape și Cristinica Sava – pentru funcția de director adjunct. Vineri, 21 octombrie, vor susține probele de interviu și evaluare a CV-ului: Luminița Boloca – pentru funcția de director la Școala „Calistrat Hogaș” și Viorel Rusu pentru funcția de director adjunct la aceeași școală.

Luni, 24 octombrie, vor merge în fața comisiei de evaluare, candidații pentru funcția de director la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” și Liceul Teologic Romano-Catolic „Sf. Francisc de Assisi”, Ionuț Amarinii, respectiv Cristinel Sociu. Candidații pentru conducerea Colegiului Național „Roman-Vodă” sunt așteptați abia pe 26 octombrie, când în fața comisiei vor ajunge: Mihaela Tanovici – pentru funcția de director și Cristina Radu și Constantin Macovei – pentru funcția de director adjunct, în aceeași zi fiind programată și Cristina Rusu – pentru funcția de director la Școala „Mihai Eminescu”. O zi mai târziu, pe 27 octombrie, sunt așteptați candidații pentru conducerea Colegiului Tehnic „Petru Poni”, unde Gabriela Dascălu și Dana Păiuș concurează pentru funcția de director, iar Mihaela Pîslaru – pentru funcția de director adjunct.

Pe 28 octombrie vine rândul candidaților de la Școala „Vasile Alecsandri”, unde Maria Campău și Roxana Pătrăuceanu concurează pentru funcția de director, iar Nicoleta Năstasă – pentru funcția de director adjunct.

Conform metodologiei de concurs, notele finale se vor ști pe 18 noiembrie, între 21 și 23 noiembrie se vor putea depune contestațiile, rezultatele lor urmând a fi publicate până pe 9 decembrie. Pe 16 decembrie vor avea loc validarea în consiliul de administrație al inspectoratului școlar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0