Prima paginăSocialEducatie

Candidaţi romaşcani la Parlamentul European al Tinerilor

Dimensiune text

nagat02Elevi de la mai multe licee din Roman au participat la selecţia regională pe zona Moldova pentru Parlamentul European al Tinerilor.

Evenimentul a avut loc în tabăra de la Oglinzi. Selecţia a cuprins trei etape, teambuilding, care a avut drept scop îmbunătăţirea colaborării dintre membrii echipei, Commitee work, în cadrul căreia fiecare echipă a pregătit câte o moţiune, împreună cu unul dintre delegaţii Parlamentrului European al Tinerilor, şi dezbaterea moţiunilor prezentate de cele nouă comitete participante. Echipa romaşcană a fost formată din Vlad Nagîţ, care a avut rolul de ambasador al echipei, Daria Pricope, Silvia Stan, Sabina Rotaru, Georgiana Bîrjovanu, Tiberiu Baciu, Flora Andriescu, Andreea Toma, Ana Crăciun, Răzvan Matache şi Ana Mihailovici şi a fost coordonată de Ciprian Băluţă. În săptămânile care urmează, romaşcanii vor afla care dintre membrii echipei au fost selectaţi pentru a participa la faza naţională, care se va desfăşura la Oradea.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Loli 7 ani

    Doamna Cosette,elevii sunt toti de la Roman-Voda,nu de la mai multe licee din Roman.Interesati-va inainte sa scrieti un articol.