Cănărău vrea să intre în greva foamei

Dimensiune text

Agentul de poliţie Ioan Cănărău a primit, miercuri, a doua amendă din partea jandarmilor pentru faptul că a protestat fără avizul comisiei de specialitate din cadrul Primăriei Roman.

Ioan Cănărău va ataca şi această amendă în instanţă, aşa cum a spus că va face şi cu amenda primită marţi, 15 iulie. „Cred că voi intra în greva foamei. Este ultima formă de protest la care apelez. Sper să se rezolve ceva, adică domnul comisar-şef Bălău să fie demis, pentru că nu cred că va demisiona dumnealui”, a afirmat Ioan Cănărău, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) Neamţ. Agentul de poliţie nu crede că ofiţerii de la Inspectoratul General al Poliţiei Române, care au venit în control la Poliţia Roman, au fost trimişi ca urmare a deciziei sale de a protesta. „Nu cred că este o legătură, fiindcă este un control tematic, programat de mai mult timp”, a adăugat Ioan Cănărău.

Preşedintele SNAP Neamţ a început protestul în faţa Poliţiei municipiului Roman luni, 14 iulie. Ioan Cănărău este nemulţumit că trei poliţişti de la Poliţia municipiului Roman nu au fost consideraţi victime într-un caz de ultraj. Cazul de ultraj este anchetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.COMENTARII

WORDPRESS: 0