Campus pentru copiii din Gherăieștii Noi

Slujitoarele ordinului „Iubirii Milostive” au organizat, zilele trecute, campusul „Vara Împreună” la oratoriul „Maica Speranța” din Gherăieștii Noi.

 

Tema acestui campus a fost „Pe urmele Maicii Speranța”, iar la eveniment au participat circa 60 de copiii, alături de 20 de animatori.

Fiecare zi petrecută împreună începea cu stabilirea unui angajament al zilei pe care copiii încercau să-l respecte pe tot parcursul programului. Imnul campusului a fost un cîntec în limba spaniolă dedicat Maicii Speranța.
Programul a cuprins cateheze, jocuri, lucru manual și multe dansuri atractive(dansuri animate pentru diferite activități). Catehezele au avut rolul de a le oferi copiilor ocazia de a o cunoaște pe Maica Speranța, fiind susținute de cîte o scenetă cu momente din viața ei.
De asemenea, animatorii împreună cu toți copiii au stabilit o zi în care au vizitat și au oferit un mic ajutor unor familii.

În ultima zi de campus copiii au participat la liturghia din Gherăieștii Noi, animată de toți cei care au participat la campus. Apoi a urmat un spectacol la care au fost invitați toți părinții copiilor, precum și părintele Ștefan Vacaru, parohul de Barticești, pentru a vedea rezultatul celor șase zile de campus. Spectacolul a cuprins o scenetă din viața Maicii Speranța, precum și cîteva dansuri învățate pe parcursul săptămînii.


COMENTARII

WORDPRESS: 0