Prima paginăSport

Campionatul Național de Qwan Ki Do – Juniori și Seniori are loc la Roman

Campionatul Național de Qwan Ki Do – Juniori și Seniori are loc la Roman

Dimensiune text

 

 

Federația Română de Arte Marțiale va organiza Campionatul Național de Qwan Ki Do – Juniori și Seniori (pentru sportivi cu vârsta minimă de 13 ani) la Roman, în perioada 13 – 14 aprilie 2019. Competiția se va desfășura la Sala Sporturilor din Roman, fiind estimată participarea unui număr de peste 250 de sportivi din peste 20 de cluburi.

Programul competiției este următorul: sâmbătă, 13 aprilie 2019 – între orele 10:00 – 19:00, duminică, 14 aprilie 2019 – între orele 10:00 – 17:00. CSM Roman va încheia un acord de asociere cu Federația Română de Arte Marțiale, astfel încât costurile de organizare a evenimentului să fie minime.

„Pentru buna desfășurare a acestui eveniment sportiv este necesar accesul gratuit pentru sportivi, organizatori și spectatori, în Sala Sporturilor Roman pe perioada desfășurării manifestării. Prin acest acord de asociere se realizează în fapt o dare în folosință gratuită a unui bun proprietate publică a municipiului Roman, pe durata determinată. Analizând cererea înaintată de Federația Română de Arte Marțiale pentru organizarea Campionatului Național de Qwan Ki Do – Juniori și Seniori, la Roman, în perioada 13 – 14 aprilie 2019, promovând astfel imaginea municipiului la nivel național, rog domnii consilieri să aprobe Acordul de asociere”, se arată în expunerea de motive a unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut în ședința de Consiliu Local de miercuri, 27 martie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0